Üdvözöljük a www.ezustkor.hu - Idősek portálján

2019. május 22. (Szerda)

Az Idősügyi Tanács tagjai, mindenekelőtt az időseket képviselő szervezetek, meggyőzően érveltek az Ezüstkor című honlap fejlesztése mellett. Kérésüket támogatta az Idősügyi Tanács elnöke, Medgyessy Péter miniszterelnök úr és az egészségügyi, szociális és családügyi miniszter, Csehák Judit asszony is.

A honlap kialakításában, fejlesztésében már eddig is komoly szerepet játszottak az idősek szervezeteinek képviselői. Az ő közreműködésükkel állítottuk össze, és – reményeink szerint - bővítjük folyamatosan azokat a témaköröket, amelyekhez tartozó kérdésekkel leggyakrabban kopoghatnak be hozzájuk a problémáik megoldásához segítséget kérő idős társaik, hozzátartozóik vagy éppen a nekik szolgáltatásokat kínálók. Ahhoz, hogy segíteni tudjanak, gyakran nekik is segítségre van szükségük. A segítség, amelyet a www.ezustkor.hu ajánlani tud, mindenekelőtt az információ. Ezeket gyűjtik össze szakértőink, a honlap létrehozására kiírt pályázatot elnyert Magyar Nemzeti Host Egyesület valamint az Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium munkatársai, és idős önkénteseink. Az információk felhasználását szolgáltatásokkal is szeretnénk segíteni. Szolgáltatásaink:

info@ezustkor.hu

Ezen a címen fogadjuk a honlapon található információkkal kapcsolatos, illetve a hiányolt információkra vonatkozó kérdéseket. Ezen az úton juttathatók el hozzánk azok az anyagok is, amelyeket a honlapon keresztül szeretnének közreadni. Az anyagok közreadásáról az Ezüstkor szerkesztőbizottsága dönt.

Tárfelület biztosítása

Idősügyi tanácsok tagjai, nyugdíjas klubok, idősotthonok, gondozóházak, idősek érdekeit képviselő és számukra szolgáltatásokat nyújtó szervezetek bemutatkozásához, programjaik, rendezvényeik közzétételéhez tárfelületet biztosítunk, a bemutatkozó lap elkészítésében, szerkesztésében szívesen nyújtunk segítséget.

Filmek

Az Internet segítségével az időseket érdeklő témákban mozgóképes anyagokat teszünk elérhetővé a portálon keresztül. Ennek a programnak a keretében – mint egy tematikus TV csatornaként – az Önök igényei alapján biztosítunk szórakoztató filmeket, riportokat valamint az idősellátás témakörében dolgozók számára módszertani anyagokat.

Képzés

A honlap használatát, működését szívesen bemutatjuk, megtanítjuk idős felhasználóinknak.

Tervezett szolgáltatásaink

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. Kereshető adatbázisokat hozunk létre, fórumokat indítunk és a Duna Televízió segítségével kialakítjuk filmarchívumunkat.

Címünk: info@ezustkor.hu, levelezési címünk: Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium, Ezüstkor Honlap Szerkesztősége, 1054 Budapest, Akadémia u. 3.